ESTIU 2019!:TALLERS DE LEGO I JOCS COOPERATIUS

Hola Famílies!

Seguim informant-vos de les activitats que durem a terme aquest estiu al centre.

Des del servei de Psicologia us hem preparat dos grups durant el juliol que ens permetran treballar l'autoestima, la gestió emocional i les Habilitats Socials!

TALLERS DE LEGO

La primera proposta un taller de lego dirigit a nens de 6-10 anys on treballem mitjançant el joc constructiu les habilitats socials, l'expressió i gestió d'emocions, la presa de decisions.

A través de les construccions de Lego podrem construir universos, fer projectes cooperatius, treballar la projecció emocional i ajudar a composar el nostre món emocional. La tècnica de Lego ens permet poder gestionar, de manera molt dinàmica i lúdica per als nostres petits, aspectes molt relacionats amb l'autoestima i l'autoconcepte.

JOCS COOPERATIUS

L'altre taller és de jocs cooperatius on aprendrem que l'important no és guanyar o perdre sino el treball en equip. Farem 2 grups d'edats diferents ( petits i grans) i mitjançant els jocs de taula treballarem el treball en equip, l'empatia, el respecte, ... 

Molt sovint ens trobem infants amb un nivell de competitivitat molt alt, amb dificultats per a gestionar la frustració que acaba afectant al seu dia a dia i a les relacions socials. És important gestionar aquesta flexibilitat a través de recursos lúdics i motivadors que permetin els infants interioritzar aquestes dinàmiques. I els jocs cooperatius són l'eina ideal!


Us animeu?? Són dues propostes molt interessants a on els nens aprendran valors necessaris per créixer a nivell personal i emocional!

+ informació a: info@centreaprenmes.com o bé www.centreaprenmes.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?