INTENSIUS SUMMER+: UNA MANERA DIVERTIDA DE MILLORAR LA LECTOESCRIPTURA I L'ATENCIÓ!

S'apropa l'estiu i no queda gaire per a començar les vacances. Aquest canvi de ritme ens ajuda a carregar les piles però també fa que perdem una mica la rutina que mantenim durant el curs.  Per això, durant els mesos d'estiu, al centre proposem una metodologia de treball una mica diferent que ens permeti seguir treballant però de manera lúdica, grupal i significativa.

Amb aquest objectius us presentem els intensius SUMMER+. Aquests intensius es realitzen de l'1 al 26 de juliol de 9 a 13h i estan plantejats per temàtiques setmanals, on els participants realitzaran 2 sessions de logopèdia i 2 sessions de psicopedagogia diàries a través de centres d'interés que triaran els mateix infants. Aquests grups es formaran segons edat i nivell i seran de màxim 4-5 participants.

I COM HO FAREM?

Doncs començarem la setmana preparant les propostes dels temes que els nens i nenes volen treballar. Cada un/a plantejaran un tema i realitzarem una presentació adequada a cada nivell. Un cop cada component del grup hagi presentat la seva proposta, votarem i la més ben acollida serà el tema que investigarem aquella setmana.

La metodologia de treball busca que sigui quelcom significatiu per als infants, donat que la motivació facilita que tots els objectius de treballs siguin adquirits i generalitzats de manera molt més natural.



Dins de cada sessió, treballarem la lectoescriptura, la comprensió lectora, l'atenció, la memòria, les Habilitats Socials... incorporant elements vivencials com la música, la psicomotricitat i la integració sensorial

Per a aconseguir un aprenentatge més global, incorporarem dins de les sessions el programa ESTIMA'T+, programa desenvolupat per les professionals del centre, on treballarem l'autoconcepte, l'autoestima i la gestió emocional, aspectes bàsics per a crear una salut emocional sana on poder construir la personalitat de cadascú.

Al final de cada intensiu, cada participant s'emportarà un dossier amb tot el que ha après del tema de la setmana i les professionals que l'han dut a terme realitzaran un recull de les observacions més rellevants que entregaran a la família per a que pugui tenir un feedback dels objectius treballats.



COM EM PUC INSCRIURE AL SUMMER+?

Si esteu interessats/des i voleu informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem el projecte pedagògic on explica de manera detallada els objectius terapèutics i el desenvolupament del programa.

A més, si us inscriviu a les 4 setmanes de SUMMER+ abans del dia 4 de juny, us aplicarem un 5% de descompte sobre el preu total.

Vine al centre PSIQUE+LOGO a passar un juliol genial per a aprendre i gaudir +!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?