PROPOSTES PER A AQUEST SANT JORDI 2017!


Ara que s'apropa Sant Jordi us volem explicar quins són els llibres que més ens entusiasmen. Un bon hàbit de lectura, a més d'estar estretament relacionat amb l'adquisició dels aprenentatges, ens obre a nous móns, on potenciar la nostra imaginació i cultura.



LLIBRES PER A PRIMERS LECTORS
Resultat d'imatges de contes desexplicats








CONTES DESEXPLICATS
Editorial Baula
A partir de 5 anys (lletra lligada)
A la sèrie de llibre  Contes Desexplicats trobareu personatges i relats clàssics capgirats de dalt a baix. Són contes molt divertits que engrescaran als petits que comencen a gaudir de la lectoescriptura.



Resultat d'imatges de primeres lectures de micalet



PRIMERES LECTURES DE MICALET
Ed. Bromera
A partir de 4 anys (lletra de pal)
Col·lecció de llibres curtets amb poqueta lletra per a iniciar-se a la lectura sil·làbica. I molt divertits!


Resultat d'imatges de col·lecció petit univers








COL·LECCIÓ EL PETIT UNIVERS
Ed. Barcanova
A partir de 3 anys
Aquests  llibres de ptit formats expliquen llegendes, contes i històries que despertaran la curiositat dels infants.





LLIBRES D'AVENTURES I LECTORS AMB MOLT A EMPENTA



SANT JORDI DE LES GALÀXIES
Autors: Jaume Copons i Liliana Fortuny
Ed. Combel
A partir de 8 anys

Déu n’hi do, com va anar l’últim Sant Jordi! La mare de l’Agus va obrir un llibre que no havia d’obrir i va alliberar-ne una mena de drac de les galàxies que amenaçava de destruir la Terra. I a sobre, el Dr. Brot i el seu ajudant Nap volien adoptar-lo com a mascota! Sort que ens va arribar de l’espai l’ajuda de la tinent Quatre i en Dan Iks. Que la força t’acompanyi!





LES ESBOJARRADES AVENTURES DE MABEL JONES
Autor: Will Mabbit
Ed. Estrella Polar

Ens encanten les heroïnes divertides i esbojarrades! T’ATREVIRIES a enfrontar-te a un ENORME ÓS SALVATGE? I a caminar sobre un TRAMPOLÍ GREIXAT sense caure al mar? O a començar la PERILLOSÍSSIMA recerca d’un TRESOR misteriós? La Mabel Jones ha fet això i molt més! Unes aventures per a pixar-se de riure!






Imatge relacionada

AGATHA MISTERY
Autor: Sir Steve Stevenson
Ed. La Galera
Els joves lectors ja tenen una bona col·lecció de misteri.  Arriba “Agatha Mistery”, amb la publicació dels dos primers títols de la col·lecció, “L’enigma del faraó” i “La perla de Bengala”. Aquestes històries tenen com a referents les novel·les d’Agatha Christie i Sherlock Holmes.
La protagonista de la sèrie  és l’Agatha Mistery, una nena de dotze anys molt intrèpida i curiosa que apunta en una llibreta tot el que li viu i experiementa. El seu desig és convertir-se en escriptora de novel·les de detectius. Al costat del seu cosí Larry, alumne de la prestigiosa escola de detectius Eye Internacional, viatgen per tot el món per investigar casos misteriosos sense resoldre com el robatori d’un tauleta egípcia, o la desaparició de la famosa perla de Bengala.

LLIBRES SOBRE LES EMOCIONS





AIXÍ ÉS EL MEU COR
Autora: Jo Witek
A partir de 3 anys. 

Aquest llibre fa un repàs  a les emocions i els sentiments dels infants, perquè els reconeguin en totes les seves formes i tots els seus colors: alegria, tristesa, calma, disgust, por… que comença així: «El meu cor és com una caseta. A dins hi passen moltes coses… i estan totes barrejades! Hi ha rialles sorolloses i dies amb pluja, disgustos enormes i ganes de saltar a peu coix. Avui obriré la porta del meu cor i et convidaré a passar».





DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ?
Autora:Rocío Bonilla
La Minimoni, la protagonista d'aquest conte s'adona deque mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat... Un viatge pels colors de les nostres emocions!


baixa (3)


T'ESTIMO (QUASI SEMPRE)
Autora i il·lustradora: Anna Llenas.
En Lolo i la Rita són amics malgrat les seves diferències. En aquest llibre aprendrem que les diferències a vegades són difícils d'acceptar però que allò que ens fa diferents també ens fa especials.









Aquestes són les nostres propostes per a aquest Sant Jordi 2017. Però n'hi ha millers! Esperem que disfruteu de les lectures i  us endinseu en noves i estimulants aventures!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?