PER QUÈ VENIR AL NOSTRE CASAL D’ESTIU?



Aquest serà el tercer any que fem el casal d’estiu al centre, el primer any vam fer el “Projecte viatgem pel món” amb el que vam recórrer el món sencer! Primer situàvem el continent on passaríem la setmana fent un gran mural, després coneixíem les tradicions, festivitats, cultura i costums, posàvem en comú allò que sabíem i buscàvem allò que volíem saber. Un cop a la setmana cuinàvem un àpat típic i els divendres anàvem a algun lloc proper relacionat amb el continent. Sabíeu que els Maies van construir el Temple de Kukulkán a Chichén Itzá? Sabíeu que es diu que “Àfrica” vol dir “amb molt de sol"? Ens ho vam passar molt i molt bé i vam poder conèixer tot això i molt més, a part de viatjar per tot el món!


El segon any vam fer el “Projecte Viu les festes de Vilanova” amb el que encara vam conèixer molt més les nostres festes! Cada setmana ens centràvem en una època de l’any i  repassàvem tot el que coneixíem de les festes d’aquella època, ampliad’on provenia la festa i ampliant amb el que volíem aprendre. Sabíeu que el carnaval de Vilanova té més de 250 anys d’història? O que per Festa Major s’apadrinen alfàbregues? Tot això i molt més vam aprendre i gaudir al casal d’estiu de l’any passat!

Aquest any hem preparat el “Projecte sentim les emocions”, i com d’important és saber gestionar-les i identificar-les! Volem conèixer totes les emocions i aprendre moltíssim d’elles! A través de sentirpensar podrem entendre què ens passa, conèixer com som per anar aprenent tècniques i estratègies per afrontar situacions i resoldre-les de la millor manera! Sabíeu que no hi ha emocions bones o dolentes? Les hem de sentir totes! I de ben segur que sentirem que ens ho passem genial!

A més, el nostre casal és portat a terme per professionals; logopedes, psicopedagogs i psicòlegs. La primera hora la dediquem a treballar el quadern d’estiu, tasques per entrenar la ment, comprensions relacionades amb la temàtica de la setmana i tot d’activitats lúdiques amb les que aprendrem molt! Després sortirem al patí a esmorzar i fer activitats a l’aire lliure, per acabar, farem manualitats i activitats manuals. Tot això ho farem potenciant les intel·ligències múltiples, sabeu que tots i cadascú de nosaltres tenim més desenvolupades unes intel·ligències que d’altres? Les coneixeu?

Un cop a la setmana ens visitarà el Dr. Emoció amb qui treballarem les emocions a través de l’expressió corporal i la psicomotricitat tot aprenent també a relaxar-nos. Amb tot això, serà un casal replet d’emocions i moments compartits, un estiu per recordar!
Si voleu saber més sobre el nostre casal, veniu a la reunió informativa del dia 10 de juny a les 18h. Us explicarem què farem amb detall i resoldrem tots els dubtes que tingueu. Us hi esperem!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?