CONTES PER A TREBALLAR LES EMOCIONS (2)

Reiniciem activitat al blog!

Us propsem més idees de llibres que treballen l'educació emocional. Com ja sabeu, l'educació emocional és molt important per poder posar en contacte el nen o nens amb els seus sentiments i poder posar-los nom de manera que els sàpiga gestionar.

Les propostes d'avui són:


Aquesta col·lecció està composta de quatre volums i al final de cada història hi ha una guia adreçada a familiars i educadors. En aquesta guia d’una forma directa i clara s’explica l’emoció bàsica que es tracta al conte. També ofereix consells i orientacions que ajuden a identificar i gestionar positivament l’emoció que es treballa en aquell moment.
“De vegades està content. De vegades està trist. De vegades és amable. De vegades és maleducat… Però l’elefantet sap que la mare sempre l’estimarà.”

                                             
Per què un mateix tret d’una persona fa que de vegades ens agradi i d’altres ens molesti? En Lolo i la Rita són amics malgrat les seves diferències. Acceptar-les sovint no els és fàcil. Però qui els va dir que ho seria? Un conte per a nens i grans que ens parla de tolerància i de l’acceptació d’allò que és diferent, mostrant el màgic efecte dels pols oposats.
                                   
Esperem que us siguin d'interés! Fins diluns que ve!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?