NOVA ENTRADA SETMANAL SOBRE CONTES QUE TREBALLEN LES EMOCIONS!

Una manera molt divertida i eficaç de treballar les emocions pot ser a través dels contes. A partir del conte els nens/es poden verbalitzar allò que és tan difícil d’expressar, les  nostres emocions i els nostres sentiments, pot ser un molt bon punt de partida per iniciar debats interessants amb els teus alumnes. Des del Centre Aprèn+ creiem que és tant important l'Educació Emocional que inciem secció setmanal sobre quins contes podem trobar a les llibreries que parlin sobre les emocions. Cada semana us farem dues propostes i us convidem que ens feu arribar les vostres opinions i suggerències!

Volem compartir el recull de contes de la mestra Nati Bergadà, pensem que et poden ser molt útils per treballar les emocions des de casa o des l’escola:
El Monstre de Colors no sap què li passa. S’ha fet un garbuix d’emocions i ara li toca desfer l’embolic. Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions.

Aquest conte ens ajudarà a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i donarà peu a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions hem experimentat.

Al web de l’autora, l’Anna Llenas, podreu descarregar uns recursos molt útils per treballar el conte.


És una col·lecció de conte sobre emocions i sentiments amb lletra de pal per a primers lectors. A la solapa, hi trobareu el relat desenvolupat per compartir el conte amb els infants. Amb consells per entendre i treballar l’emoció.


Esperem que us sembli interessant! La setmana que ve dues noves propostes!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TALLERS SETMANALS D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA PER A LA TERCERA EDAT

QUÈ PUC FER SI EL MEU FILL/A QUEQUEJA?

QUÈ SÓN LES ADAPTACIONS METODOLÒGIQUES?